Wikidata-logo.svg Amy Winehouse
Res apud Vicidata repertae:
Amy Winehouse: imago
Amy Winehouse: subscriptio
Nativitas: 14 Septembris 1983; Southgate
Obitus: 23 Iulii 2011; Camden Town
Patria: Britanniarum Regnum
Nomen nativum: Amy Jade Winehouse

Officium

Munus: Suorum carminum actor, guitarist, jazz musician, Cantor, jazz guitarist, Auctor carminum

Familia

Genitores: Mitch Winehouse; Janis Seaton

Memoria

Laurae: Grammy Award for Best New Artist
Sepultura: Edgware

Amy Winehouse, praenominibus nativis Amy Jade (familia Iudaica nata in regione urbana Southgate Londinii die 14 Septembris 1983; repente mortua alcoholis abuso in regione urbana Camden eiusdem urbis die 23 Iulii 2011), alumna scholae BRIT, fuit cantrix Britannica.

DiscographiaRecensere

  • 2003 - Frank
  • 2008 - Frank (Deluxe - Edition)
  • 2006 - Back To Black
  • 2007 - Back To Black (Deluxe - Edition)
  • 2011 - Lioness: Hidden Treasures
  • 2012 - Amy Winehouse at The BBC

PelliculaeRecensere

Nexus externiRecensere

 
Amy Winehouse anno 2007 Berolini picta
  Vicimedia Communia plura habent quae ad Amy Winehouse spectant.
  Haec stipula ad biographiam spectat. Amplifica, si potes!