Indica est grex musicus Finnicus anno 2001 constitutus e quinque musicis muliebribus constans; quae notae sunt factae anno 2004, cum album Ikuinen virta (sc. Flumen aeternum) edidissent. Genus musici sui primum fuit rock popularis, nuper autem musica earum descripta est metallum symphoniacum. Finnice cantant, etsi alba A Way Away a Thoma Holopainen productum atque Shine Anglice sunt edita. Cantús notissimi sunt i.a. Ikuinen virta, Scarlett, Vuorien taa, Pahinta tänään.

Ioanna "Jonsu" Salomaa, cantrix Indicae

SodalesRecensere

DiscographiaRecensere

  • Ikuinen virta (2004)
  • Tuuliset tienoot (2005)
  • Kadonnut puutarha (2007)
  • Valoissa (2008)
  • A Way Away (2010)
  • Akvaario (2014)
  • Shine (2014)

PinacothecaRecensere

  Haec stipula ad Finniam spectat. Amplifica, si potes!
  Haec stipula ad musicam spectat. Amplifica, si potes!