Ha*Ash

Ha*Ash vulgo Ashley & Hanna sunt grex vocalis americana musicae popularis.
Nulla Vicipaediae Latinae pagina huc annectitur.
Quaesumus in alias commentationes addas nexus ad hanc paginam relatos. Quo facto hanc formulam delere licet.
Interpretationes vernaculae
Ha*Ash

Ha*Ash vulgo Ashley & Hanna sunt grex vocalis americana musicae popularis.[1]

Ashley Grace, nata est Lake Charles, Louisiana die 27 January anni 1987 et Hanna Nicole nata est Lake Charles, Louisiana die 25 June anni 1985.

Gregis sociiRecensere

  • Ashley Grace Pérez Mosa
  • Hanna Nicole Pérez Mosa

DiscographiaRecensere

  • 2003: Ha*Ash
  • 2005: Mundos Opuestos
  • 2008: Habitación Doble
  • 2011: A Tiempo
  • 2014: Primera Fila: Hecho Realidad (live)
  • 2017: 30 de febrero

SinguliRecensere

  • 2003: Odio amarte
  • 2003: Estés en donde estés
  • 2004: Te quedaste
  • 2004: Soy mujer
  • 2004: Si pruebas una vez
  • 2005: Amor a medias
  • 2005: Tu mirada en mi
  • 2006: Me entrego a ti
  • 2006: ¿Qué hago yo?
  • 2008: No te quiero nada
  • 2008: Lo que yo sé de ti
  • 2009: Tu y yo volvemos al amor
  • 2011: Impermeable
  • 2011: Te dejo en libertad
  • 2012: ¿De dónde sacas eso?
  • 2012: Todo no fue suficiente
  • 2014: Perdón, perdón
  • 2015: Lo aprendi de ti
  • 2015: Ex de verdad
  • 2015: No te quiero nada ft Axel
  • 2015: Dos copas de más
  • 2016: Sé que te vas
  • 2017: 100 años ft Prince Royce
  • 2018: No pasa nada
  • 2018: Eso no va a suceder
  • 2019: ¿Qué me faltó?

NotaeRecensere

Nexus externiRecensere

  Vicimedia Communia plura habent quae ad Ha*Ash spectant.