Nulla Vicipaediae Latinae pagina huc annectitur.
Quaesumus in alias commentationes addas nexus ad hanc paginam relatos. Quo facto hanc formulam delere licet.
Interpretationes vernaculae
Wikidata-logo.svg Elomar
Res apud Vicidata repertae:
Elomar: imago
Nativitas: 21 Decembris 1937; Vitória da Conquista
Patria: Brasilia

Officium

Elomar Figueira Mello, vulgo Elomar (natus di 21 Decembris 1937, Bahiensis) est compositor et auctor Brasiliensis.

Quinquies deni operum scripsit de musica multis sicut melodrama, musica mediaevalis, et musica vulgaris.

DiscographiaRecensere

  • 1968 – O Violeiro/Canção da Catingueira
  • 1972 – Das Barrancas do Rio Gavião
  • 1979 – Na Quadrada das Águas Perdidas
  • 1979 – Parcela Malunga
  • 1981 – Fantasia Leiga para um Rio Seco
  • 1982 – ConSertão. Um Passeio Musical pelo Brasil
  • 1983 – Auto da Catingueira
  • 1983 – Cartas Catingueiras
  • 1984 – Cantoria 1
  • 1984 – Cantoria 2
  • 1985 – Sertania
  • 1986 – Dos Confins do Sertão
  • 1988 – Concerto Sertanez
  • 1989 – Elomar em Concerto
  • 1992 – Árias Sertânicas
  • 1995 – Cantoria 3

OperaRecensere

  • Sertanílias (2008)
  • A Era dos grandes equívocos (2016)

Nexus externiRecensere