Aperire sectionem principem
Wikidata-logo.svg Angeli Caso
Res apud Vicidata repertae:
Angeli Caso: imago
Nativitas: 16 Iulii 1959; Gigia
Patria: Hispania

Officium

Munus: Scriptor, diurnarius, Animator programmatis, Interpres

Memoria

Laurae: Premio Planeta de Novela
Angeli Caso scriptrix anno 2008 apud ferias librorum Matritenses picta
Gigia, ubi nata est Caso

Angeli Caso (Hispanice: Ángeles Caso, nata die 16 Iulii 1959 in Gigia) est scriptrix Hispanica.

Apud universitatem Ovetensem[1] geographiae et historiae studuit, sed ut chronica laborat.

PraemiaRecensere

Libelli pellicularumRecensere

BibliographiaRecensere

  • Asturias desde la noche. 1988. Guía.
  • Elisabeth, emperatriz de Austria-Hungría o el hada. 1993.
  • El peso de las sombras. 1994. Finalista XLIII Premio Planeta 1994.
  • El inmortal. 1996: Érase una vez la paz.
  • El mundo visto desde el cielo. 1997.
  • El resto de la vida. 1998.
  • El verano de Lucky. 1999.
  • La trompa de los monos. 1999: Mujeres al alba
  • La alegría de vivir. 1999: Hijas y padres
  • Un largo silencio. 2000. V Premio Fernando Lara de novela.
  • Giuseppe Verdi, la intensa vida de un genio. 2001. Biographia Iosephi Verdi.
  • Las olvidadas, una historia de mujeres creadoras. 2005.
  • Contra el viento.2009. LVIII Premio Planeta 2009.
  • Donde se alzan los tronos. 2012
  • Rahima Begum. 2013

NotaeRecensere

  1. Sic en:wiki. An recte?

Nexus externiRecensere

  Haec stipula ad biographiam spectat. Amplifica, si potes!