883 (grex musicus)

grex musicus

883 (legendum Octo-Octo-Tres) fuit grex Italianus a Maximo Pezzali Max appellato (*1967) et Mauro Repetto (*1968) Papiae anno 1989 creatus. Grex usque ad annum 2003 cecinit.

Maximus Pezzali anno 2007

DiscographiaRecensere

  • 1992: Hanno ucciso l'Uomo Ragno
  • 1993: Nord sud ovest est
  • 1995: La donna il sogno & il grande incubo
  • 1997: La dura legge del gol!
  • 1999: Grazie mille
  • 2001: 1 in +

Nexus externiRecensere

  Haec stipula ad musicam spectat. Amplifica, si potes!