t.A.T.u. - Тату musica caterva Russica est quae duabus in membris vertitur: Helena Katina et Iulia Volkova. Catervae nomen est ex Russica ta tu sive ea (amat) eam. Ambae puellae Moscuae natae sunt. Notae sunt ab anno 1999 sicut Lesbiades usque Decembrem anni 2003 cum negaverunt hanc rem televisione. Cantant quoque Anglice. Notae recordi "Universal" et "Interscope" sunt.

t.A.T.u. anno 2006

DiscographiaRecensere

  • 200 по встречной (200 obvia via; annis 2001-2003 cum remixis et reeditione)
  • Remixi (2003)
  • Dangerous and Moving (Periculosus et movens; 2005)
  • Люди-инвалиды (Homines invalidi; 2005)
  • The Best of t.A.T.u (t.A.T.u. optimum; 2006)
  • Vesyolye Ulybki (2008)
  • Waste Management (2009)

SinguliRecensere

  • Я сошла с ума (Dementivi; 2000)
  • Нас не догонят (sive Anglice Not Gonna Get Us, Nos non adipiscentur; 2001, 2003)
  • 30 минут (30 minuti; 2001)
  • All the Things She Said (Omnia quod dixit; 2002-2003)
  • How Soon Is Now? (Quanto statim nunc est?; 2003)
  • All About Us (Omnia de nobis; 2005)
  • Friend or Foe (Amicus vel inimicus; 2006)
  • Gomenasai (Iaponice: Ignosce; 2006).
  • Loves Me Not (2006)
  • Beliy Plaschik (2007)
  • 220 (2008)
  • You and I (2008)
  • Snowfalls (2009)

Nexus externiRecensere