Quartetto Cetra (scilicet Latine Barbiti Quattuorviri) fuit ab anno 1941, Bononiae creatus, usque ad annum 1988 grex Italianus a Felice Chiusano (1922 - 1990), Ioanne Giacobetti Tata appellato (1922 - 1988), Virgilio Savona (1920-2009) et Virgilii uxore Lucia Mannucci (1920-2012).

DiscographiaRecensere

  • 1955 - I successi internazionali del Quartetto Cetra
  • 1955 - Lettere dal Sud America
  • 1956 - Le canzoni del festival di Sanremo 1956 viste dal Quartetto Cetra
  • 1957 - Le canzoni del festival di Sanremo 1957 viste dal Quartetto Cetra
  • 1957 - Hot Club per otto
  • 1961 - Il Quartetto Cetra alla TV
  • 1962 - Quartetto Cetra
  • 1962 - Le favole del Juke-Box
  • 1967 - Ieri oggi (CBS, 62995)
  • 1968 - Non cantare, spara
  • 1971 - Un LP per te
  • 2006 - Il quartetto Cetra
  • 2009 - Tutto Cetra - Un bacio a mezzanotte

Nexus externiRecensere

  Vicimedia Communia plura habent quae ad Quartetto Cetra spectant.
  Haec stipula ad musicam spectat. Amplifica, si potes!