Aperire sectionem principem
Lordi 2009.

Lordi est Finnicus grex musicus Musicae rock anno 1992 a cantore Tomi "Mr. Lordi" Putaansuu conditus. Anno 2006 Lordi victoriam portavit Finniae in Cantus Eurovisionis Certamine suo cantu Hard Rock Hallelujah. Quae fuit prima victoria Finniae in hoc certamine et usque ad hunc diem sola. Lordi ortus est ex urbe Rovaniemi, ubi hodie iacet etiam platea Lordi e grege nominata.

SociiRecensere

Socii prasesentes
Socii priores

DiscographiaRecensere

Liber nubeculatusRecensere

  • Monster Magazine (2002)
  • The Uninvited Guests (2003)
  • Keräilijä (2006)
  • Alkuperä (2006)
  • Verenjano (2007)
  • Verensininen (2008)
  • Graphic Novels (2013)

Nexus externusRecensere

  Vicimedia Communia plura habent quae ad Lordi spectant.