Fountains of Wayne 2007.

Fountains of Wayne ('Fontanae a Wayne') est grex musicus rockianus, anno 1996 Novi Eboraci in urbe ab amicis Christophoro Collingwood et Adam Schlesinger conditus. Totus grex in Christophoro Collingwood, Adamo Schlesinger, Jody Porter, et Briano Young consistit.

StilusRecensere

Gregis carmina imprimis ut musica punkiana et popularis definiuntur, cum egregia harmonia et fidiis. Saepe carminum argumenta sunt Americanorum orientalium suburbiarum vita ("Valley Winter Song", "Hey Julie", "The Valley of Malls"), intricati amores ("Maureen", "Troubled Times", "This Better Be Good"), seductrices mulieres ("Denise", "Stacy's Mom"), adolescentia ("Leave the Biker"), solitudo ("Someone to Love", "Hackensack", "The Summer Place"), et de hodierno mundo ironicis visioniis ("Traffic and Weather", "Bright Future in Sales", "Halley's Waitress").

DiscographiaRecensere

  • 1996 - Fountains of Wayne ('Fontanae a Wayne')
  • 1999 - Utopia Parkway ('Via Utopiana')
  • 2003 - Welcome Interstate Managers
  • 2005 - Out-of-State Plates ('Laminae alienarum civitatum')
  • 2007 - Traffic and Weather ('Commeatus et Caelum')
  • 2011 - Sky Full of Holes ('Caelum Cavis Plenum')

Nexus externiRecensere

  Vicimedia Communia plura habent quae ad Fountains of Wayne spectant.